Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i Creu Roja amplien el servei de teleassistència domiciliària

24 novembre 2014 · Noticies

1web 24-11-14 CCRE i Creu Roja amplien teleassistencia 2 El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha signat un acord de col·laboració amb Creu Roja per ampliar el servei de teleassistència domiciliària fins un total de 155 aparells, 15 més dels que hi havia concertats fins ara. L’acord l’han signat el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, i el president del comitè provincial de Creu Roja a Tarragona, Vicenç Gabriel. També han assistit a la signatura els presidents de les assemblees locals de Creu Roja a Móra d’Ebre i Móra la Nova, Batiste Niñerola i Montserrat Pla, respectivament.

El servei de teleassistència domiciliària de Creu Roja, que aquest any celebra el seu 25è aniversari, té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones grans, facilitant que puguin continuar vivint a casa seva amb independència, autonomia, seguretat i companyia en les millors condicions i durant el màxim de temps possible.

Aquest servei, destinat a les persones grans, incapacitades o malaltes que estiguin soles, permet als usuaris la connexió permanent d’alerta les 24 hores del dia a la central receptora d’alarma de la Creu Roja. Aquesta central, en rebre la senyal, posa en funcionament tots els mecanismes establerts per coordinar emergències així com l’avís a familiars o contactes prèviament pactats.

A més, amb aquest servei, els usuaris s’asseguren una resposta ràpida i adequada davant qualsevol eventualitat i els facilita la independència sense renunciar a la seva seguretat.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i Creu Roja col·laboren en la implantació de diferents serveis adreçats a la gent gran de la comarca, com els productes de suport per a les persones amb dificultat de mobilitat, les xerrades d’envelliment saludable, la formació a persones cuidadores no professionals i els lots d’alimentació i higiene per ajudar a cobrir les necessitats bàsiques dels més vulnerables.

2web 24-11-14 CCRE i Creu Roja amplien teleassistencia 2

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: