Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre implementa a la comarca la metodologia ‘Assessment Center’, un procés de selecció basat en les competències transversals

21 novembre 2014 · Noticies

Aquesta prova innovadora s’ha dut a terme amb la col·laboració de Creu Roja Gandesa-Móra d’Ebre-Ascó, i en el marc del Dispositiu d’inserció Laboral Ribera d’Ebre VIVA

1 webL’Assessment Center és un procés de selecció innovador que va més enllà d’una entrevista de feina, ja que planteja vàries proves com dinàmiques de grup, jocs, simulacions i/o preguntes, on les persones participants han de posar en joc determinades competències per poder resoldre-les. A partir de l’observació de les reaccions dels  participants i de com i quines competències han posat en joc, l´empresa disposa d’un major coneixement de les persones candidates a ocupar un lloc de feina i pot triar millor aquelles que realment donin resposta a les seves necessitats. També per a les persones suposa un procés d’aprenentatge i autoconeixement, ja que, els hi permet adonar-se en que li cal millorar per aconseguir una feina del seu objectiu laboral.

Aquesta prova innovadora s’ha dut a terme amb la col·laboració de Creu Roja Gandesa-Móra d’Ebre-Ascó que ha cedit les seves instal·lacions de Móra d’Ebre per a poder fer les diferents activitats amb les persones participants, un total de 7.

Durant tot l’any 2014 Creu Roja Gandesa-Móra d’Ebre-Ascó i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre han treballat conjuntament per a millorar l’ocupabilitat de les persones amb dificultats especials d’inserció laboral organitzant tallers grupals d’alfabetització digital i de millora de les competències lingüístiques.

El Dispositiu d’Inserció Laboral Ribera d’Ebre VIVA és una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del projecte “Treball a les 7 comarques” i amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu.

2 web

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: