Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre acull la presentació de l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre i de la web cuidadorascronicos.com

19 novembre 2014 · Noticies

1web 18-11-14 Presentacio web cuidadoras CCRE 1El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha acollit la presentació a la comarca de l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre i de la web cuidadorascronicos.com, amb la participació de més de seixanta persones relacionades amb l’àrea d’atenció a les persones.

Durant la presentació, el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, ha reiterat que la prioritat del consell és “les persones i les seves necessitats”. Jardí ha destacat la “bona feina” dels professionals que treballen a l’àrea de serveis a les persones de l’ens comarcal i ha valorat molt positivament les dues iniciatives presentades.

La presentació de la web cuidadorascronicos.com ha anat a càrrec de la doctora Mar Lleixà, infermera, psicòloga i professora del departament d’infermeria de la Universitat Rovira i Virgili, i de Montserrat Garcia, infermera i documentalista de l’equip del projecte i també professora del departament d’infermeria de la Universitat Rovira i Virgili.

Cuidadorascronicos.com és una eina destinada a cuidadors no professionals de pacients crònics, i inclou informació sobre com cuidar i com cuidar-se, on trobar ajudes i recursos. També inclou un punt de trobada on compartir amb altres cuidadores experiències i coneixements.

La presentació de l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre ha anat a càrrec del seu president, Paco Moya, de la secretària de l’entitat, Margarita Risa, de la treballadora social, Àngels Duran, i de Maria Jesús Moreno, administrativa. Durant la presentació han destacat els objectius i les activitats que desenvolupa l’associació en relació amb les famílies de persones amb algun trastorn mental.

Segons han explicat, l’associació vetlla per la millora assistencial, la rehabilitació i la reinserció laboral i social dels malalts mentals en l’àmbit de les quatre comarques ebrenques, i treballa per sensibilitzar la societat i les administracions sobre la problemàtica que envolta la malaltia mental.

2web 18-11-14 Presentacio web cuidadoras CCRE 1

3web 18-11-14 Presentacio web cuidadoras CCRE 1

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: