Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Centre Cívic de Rasquera acull la XXI Mostra de Cant Coral de la Ribera d’Ebre

17 novembre 2014 · Noticies

1webDe forma itinerant per tots els pobles de la comarca i des de fa vint-i-un anys, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre organitza la Mostra de Cant Coral de la Ribera d’Ebre. Aquest passat diumenge, el Centre Cívic de Rasquera s’ha omplert per acollir la XXI edició de la Mostra de Cant Coral de la Ribera d’Ebre, organitzada pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i l’Ajuntament de Rasquera, i la col·laboració de tots els grups participants a l’acte.

En aquesta XXI edició hi han participat cinc corals: l’Orfeó d’Ascó, la Coral de l’Escola Municipal de Música de Benissanet, l’Orfeó Tivissà, el Cor l’Aubadera de Móra d’Ebre i la Coral de Rasquera.

Segons els organitzadors, la mostra ha renovat l’èxit d’edicions anteriors, destacant la participació per primera vegada de la coral de l’Escola Municipal de Música de Benissanet amb cantaires adolescents i joves, i la incorporació de la secció juvenil de l’Orfeó Tivissà.

A més, en aquesta edició, s’ha escollit el poble de Rasquera amb motiu del 10è aniversari de la Coral de Rasquera, integrada per 35 cantaires.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha lliurat a les corals participants un obsequi, realitzat amb pauma, per tal de seguir promocionat els productes locals.

Com ja és tradicional, al final de la Mostra totes les corals participants han interpretat conjuntament dues cançons: Canticorum Iubilo, de G.F. Haendel, i El Cant de la Senyera, amb lletra de Joan Maragall i música de Lluís Millet.

2web3web

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: