Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre participa a la 183 edició de la Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova

27 octubre 2014 · Noticies

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, ha estat l’encarregat d’inaugurar aquesta edició, que ha mantingut els 50.000 visitants d’anys anteriors
1webLa Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova ha arribat a la seva 183a edició. El certamen, que s’ha celebrat del 23 al 26 d’octubre, ha comptat amb una superfície total d’exposició de 10.000 metres quadrats, ha mantingut el mateix nombre d’expositors que en passades edicions, uns 130 als quals s’han de sumar els 30 de la Fira del Vi, i ha assolit uns 50.000 visitants, xifra que es manté i consolida respecte a edicions anteriors. La mostra ha tancat portes després de quatre dies plens d’activitats i amb una gran diversitat d’oci que ha atret un públic provinent majoritàriament de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat, però també de comarques veïnes com el Baix Ebre o el Baix Camp i d’altres demarcacions com Lleida, Barcelona o fins i tot l’Aragó.

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, ha estat enguany l’encarregat d’inaugurar la Fira i de presidir el el lliurament de premis del Concurs de Vins i del Concurs literari així com la presentació del cartell de la Fira de l’Oli 2015.

Espadaler ha destacat la capacitat d’adaptació que ha tingut la Fira de Móra la Nova, fet que l’ha permès arribar fins aquesta 183a edició i convertir-se no només en un exemple sinó també en un espai de trobada i reflexió.

Posteriorment, i acompanyat per les autoritats, Ramon Espadaler ha fet el tradicional recorregut per les instal·lacions de la Fira. A la seva arribada a l’estand del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, el conseller d’Interior ha estat rebut pel president de l’ens comarcal, Jordi Jardí, i per diversos consellers comarcals i alcaldes de la comarca.

La Fira de Móra la Nova és una de les fires amb més història de tot Catalunya i és un referent per a les Terres de l’Ebre. La gran varietat d’oferta pel que fa als expositors i firaires l’ha convertit en un certamen que molts ciutadans de la zona marquen a l’agenda i esperen amb ganes durant tot l’any. Es tracta d’una fira multisectorial, de manera que s’hi poden trobar des d’atraccions, bars i restaurants fins a estands de botigues i paradetes d’artesania, passant per l’exposició i venda de maquinària agrícola i vehicles de tot tipus.

La Fira segueix fidel als seus orígens agrícoles i ramaders. És per això que un dels espais més visitats és el pavelló ramader, al voltant del qual s’organitzen espectacles amb cavalls.

La Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova està organitzada per l’Ajuntament i la Fira de Móra la Nova, amb el suport i la col·laboració del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, la Diputació de Tarragona, el Patronat de Turisme de la Diputació i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya.

2web

3web

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: