Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

L’Ajuntament de Flix continuarà vinculat al Consorci per a la Gestió de Residus Municipals de la Ribera d’Ebre, Priorat i Terra Alta

23 octubre 2014 · Noticies

1web 23-10-14 Reunio Consorci Ajuntament FlixAquest matí, a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, ha tingut lloc una reunió de treball amb la participació del regidor de Serveis Públics de l’Ajuntament de Flix, Sergi Fernández, i Jordi Jardí, president del Consorci per a la Gestió de Residus Municipals de la Ribera d’Ebre, Priorat i Terra Alta.

Durant la reunió, Sergi Fernández ha informat Jordi Jardí que, al proper ple, l’Ajuntament de Flix acordarà seguir vinculat al Consorci per a la Gestió de Residus Municipals de la Ribera d’Ebre, Priorat i Terra Alta.

Jordi Jardí ha explicat que “era obligatori continuar compartint esforços, recursos i economia d’escala”. El president del Consorci ha qualificat la decisió de l’Ajuntament de Flix com “la més encertada” tant per la comarca, pel Consorci i pel propi ajuntament. Jardí ha afegit que el Consorci ha demostrat els darrers anys que “sabem fer bé les coses” i que “Flix era indispensable en aquest grup de pobles i municipis que ho fem bé”. Segons Jardí aquest acord permetrà “continuar treballant per millorar el servei” per tal que les comarques de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta continuïn sent capdavanteres en reciclatge a Catalunya.

Per la seva part Sergi Fernández, ha reconegut que els darrers mesos el Consorci ha evidenciat millores en el servei de la recollida d’escombreries a Flix; ha explicat que la vinculació de l’Ajuntament de Flix al Consorci per a la Gestió de Residus Municipals de la Ribera d’Ebre, Priorat i Terra Alta “és una bona notícia”, i ha reiterat que “s’ha notat una milloria del servei”. Fernández ha fet referència al “sistema més innovador de recollida de la brossa per minimitzar despeses i invitar la gent a què s’iniciés encara més en el reciclatge”. Sergi Fernández ha destacat també que “el seny i el sentit comú de les dues parts” ha fet possible l’acord i ha valorat molt positivament “el sistema innovador” de recollida de la brossa que “s’implantarà a Flix, entre altres pobles”.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: