Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

A tots els pobles de la Ribera d’Ebre es podrà votar el 9N

20 octubre 2014 · Noticies

webMapa comarca Ribera EbreLa seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha acollit aquest matí una reunió de tots els alcaldes i les alcaldesses de la comarca per posar en marxa el funcionament operatiu del procés de participació ciutadana endegat per la Generalitat de Catalunya per tal que els ciutadans i ciutadanes manifestin la seva opinió sobre el futur polític de Catalunya el proper dia 9 de novembre.

Durant la reunió tots els alcaldes i alcaldesses presents (Ascó, Benissanet, Darmós, Garcia, Ginestar, la Palma d’Ebre, la Serra d’Almos, Miravet, Móra la Nova, Rasquera, Riba-roja d’Ebre, Tivissa, Torre de l’Espanyol i Vinebre) han ratificat la seva voluntat de posar a disposició de la Generalitat de Catalunya els equipaments municipals per tal que siguin utilitzats com a punts d’exercici del dret de participació en el procés del 9N. Els municipis de Móra d’Ebre i Flix no han participat a la reunió perquè als seus pobles ja hi ha un institut per acollir el procés de participació del 9N.

Per tant, a tots els pobles de la comarca de la Ribera d’Ebre hi haurà locals amb meses i la infraestructura necessària per fer efectiva la participació ciutadana el proper 9 de novembre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: