Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Departament de Benestar Social i Família lliura material informàtic reutilitzat a nou entitats de la Ribera d’Ebre

30 setembre 2014 · Noticies

1web
La directora territorial del Departament de Benestar Social i Família a les Terres de l’Ebre, Manolita Cid, i el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, han presidit l’acte institucional de lliurament de material informàtic reutilitzat a nou entitats socials de la comarca. Aquest acte ha tingut lloc a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Segons ha explicat Manolita Cid, es tracta d’una iniciativa coordinada pel Departament de Benestar Social i Família, que comporta el lliurament de 800 equips informàtics arreu de Catalunya, 67 dels quals a les Terres de l’Ebre, i, més concretament, 9 a la comarca de la Ribera d’Ebre. Manolita Cid ha explicat que aquest equipament informàtic, que inclou la torre CPU, la pantalla plana, el teclat i el ratolí i no inclou sofware i programari. Cid també ha afegit que els destinataris són entitats sense ànim de lucre que realitzen activitats de caràcter cívic, de participació ciutadana i de promoció del voluntariat.

Per la seva part, el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, ha posat a disposició de les nou entitats receptores d’aquest material els serveis del departament d’informàtica de l’ens comarcal per la posada en funcionament dels ordinadors.

Les entitats que han rebut aquest material informàtic són:

  • Associació de Jubilats i Pensionistes de La Palma d’Ebre
  • Associació de Jubilats i Pensionistes de La Torre de l’Espanyol
  • Associació de veïns de La Serra d’Almos
  • Associació de Jubilats i Pensionistes de Vinebre
  • Associació Col·lectiu de Dones de Móra la Nova
  • Llar de Jubilats i Pensionistes de Móra la Nova
  • Associació de Dones de La Palma d’Ebre
  • Societat Obrera de Tivissa
  • Associació de Jubilats i Pensionistes de Móra d’Ebre

 

2web

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: