Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Dinamitzadors del telecentre del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre imparteixen càpsules formatives a les empreses i emprenedors

30 setembre 2014 · Noticies

1webEl Telecentre comarcal de la Ribera d’Ebre, ubicat a les noves dependències del Consell Comarcal, ha estat la seu de dues accions formatives adreçades a empreses i emprenedors, impartides pels tècnics del departament d’informàtica del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i pels dinamitzadors del Telecentre comarcal .

Concretament, els passats dies 16 i 18 de setembre, nou persones van participar a la càpsula formativa sobre “L’ús de les tauletes al teu negoci”.

I avui mateix s’ha iniciat la segona càpsula informativa, amb la participació de 10 persones, i que tracta sobre les aplicacions mòbils a l’estratègia de les empreses.

Cal recordar que el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre forma part de la xarxa Catalunya Emprèn, programa impulsat pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i finançat pel Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu (FSE).

2web

3web

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: