Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ratifica l’aprovació inicial de la modificació dels estatuts del Consorci per a la Gestió dels Residus Municipals

29 setembre 2014 · Noticies

El ple també aprova per unanimitat els plecs de clàusules  tècniques i administratives del projecte d’eficiència energètica comarcal


1webEl ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, amb els vots favorables dels grup comarcals de CiU i del PSC-PM, i l’abstenció d’Esquerra, ha ratificat l’aprovació inicial de la modificació dels estatuts del Consorci per a la Gestió dels Residus Municipals de les Comarques de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta.

Segons ha explicat el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, aquests nous estatuts són el resultat “d’un llarg i intens treball dels tres consells comarcals i els seus presidents”. En aquest sentit, Jordi Jardí ha recordat que les tres comarques se situen entre les sis millors de Catalunya en reciclatge i que aquesta nova remodelació dels estatuts permetrà més participació en les decisions i actuacions del Consorci.

A més, el ple comarcal ha aprovat per unanimitat els plecs de clàusules tècniques, econòmiques i administratives que han de regir l’adjudicació del contracte de subministrament energètic i gestió integral del servei d’enllumenat públic exterior de les poblacions de Benissanet, Darmós, Garcia, la Palma d’Ebre, la Torre de l’Espanyol, Móra la Nova, Riba-roja d’Ebre, Tivissa i Vinebre. El president  comarcal ha destacat que “aquest projecte farà que la nostra comarca sigui capdavantera a nivell d’estalvi energètic”. Pel que fa al calendari d’aquest projecte, Jordi Jardí ha avançat que es treballa amb la previsió d’adjudicar la realització del projecte “al mes de desembre” i de finalitzar les obres en “un termini de quatre mesos màxim”.

D’altra banda, el ple també ha aprovat diversos convenis amb administracions superiors així com la constitució i el nomenament dels membres que formen part de la Taula Comarcal de Turisme.

El ple ha començat amb la presa de possessió del nou càrrec de conseller comarcal de l’actual alcalde de la Torre de l’Espanyol, Ricard Solé, que substitueix l’anterior conseller comarcal Eduard Masip.

2web

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: