Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Lliurament de diplomes als alumnes del curs d’ajustador mecànic

10 setembre 2014 · Noticies

1webOnze joves d’Ascó i de poblacions de la comarca han rebut aquest matí un diploma després d’haver superat un curs d’ajustador mecànic impartit durant l’estiu al centre de formació municipal Josep Mur del municipi asconenc.

El curs, de 210 hores de teoria i 70 de pràctiques, s’ha dut a terme en col·laboració entre el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, l’Ajuntament d’Ascó, i el departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Durant l’acte de cloenda del curs i entrega dels diplomes, l’alcalde d’Ascó,Rafel Vidal, ha fet èmfasi en la “tasca formativa de l’ajuntament, adreçada sobretot a la capacitació per al món laboral”. De fet, aquest curs ha representat l’estrena del centre de formació municipal Josep Mur, que centralitzarà l’oferta formativa municipal a l’edifici de l’antic CEPROM i també a l’Oficina de Desenvolupament Local (ODL).

El vicepresident del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Antoni Suàrez, ha subratllat el paper de les administracions locals “posant a disposició recursos per a que els joves puguin treballar al seu poble o a la seva comarca”.

Finalment, la directora dels serveis territorials de Joventut, Teresa Marcelino, ha animat els alumnes a avançar en la seva formació i a aprofitar l’oferta formativa pública disponible.

3web

2web

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: