Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consorci per a la Gestió de Residus Municipals de la Ribera d’Ebre, Priorat i Terra Alta presenta la campanya ‘Al capdavant en reciclatge’

9 setembre 2014 · Noticies


2webEl Consorci per a la Gestió de Residus Municipals de la Ribera d’Ebre, Priorat i Terra Alta ha presentat en roda de premsa la campanya ‘Al capdavant en reciclatge’, un seguit d’accions destinades a rendir comptes amb la ciutadania, felicitar la gent de les tres comarques per ser dels que millor fan la recollida selectiva de Catalunya, i fer una crida a qui encara no fa la recollida selectiva per tal de seguir al capdavant en reciclatge.

El president del Consorci per a la Gestió de Residus Municipals de la Ribera d’Ebre, Priorat i Terra Alta, Jordi Jardí, que ha comparegut davant els mitjans de comunicació acompanyat pel president del Consell Comarcal del Priorat, Joan Carles Garcia, i per Fermí Ruana, conseller comarcal de la Terra Alta, ha explicat que l’objectiu d’aquesta campanya és millorar els percentatges de recollida selectiva, que actualment situen les tres comarques entre les sis catalanes que millor índexs registren. “Som exemplars i ho volem continuar sent”, ha indicat Jardí.

La campanya es basa en presentacions teatralitzades pels diferents pobles protagonitzades pel personatge de la Ramoneta Pulida i Neta, que du a terme l’espectacle teatral Reciclabaret  amb l’objectiu de conscienciar els veïns sobre la necessitat del reciclatge. També s’han editat cinc fascicles diferents que es distribuiran, des d’ara i fins Nadal, per les llars dels municipis consorciats explicant el procés del reciclatge, la tasca de l’ens, i la recollida selectiva.

1web

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: