Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Roser Guinau Elies, representant de la Torre de l’Espanyol, escollida Àvia Comarcal de la Ribera d’Ebre 2014

27 agost 2014 · Noticies

1WEBAquest dimarts, dia 26 d’agost, ha tingut lloc a la plaça de la Cultura de Móra d’Ebre  la celebració de l’edició d’aquest any de la Festa  de l’Avi i l’Àvia de la Ribera d’Ebre, organitzada pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre amb la col·laboració de l’Associació de la Llar de Jubilats de Móra d’Ebre i el suport de l’Ajuntament de Móra d’Ebre.

La festa s’ha desenvolupat en el marc d’un sopar que ha inclòs el reconeixement als avis i àvies proposats per les associacions de jubilats de la comarca i la proclamació de l’àvia comarcal, Roser Guinau Elies, representant de la Torre de l’Espanyol, escollida entre les persones proposades per aquestes entitats. En els seu parlament, l’Àvia Comarcal 2014 ha recitat una poesia sobre Catalunya, la seva relació amb Espanya i el procés per la independència, i ha agraït la feina que les entitats i les administracions fan per la gent gran.

L’acte ha comptat amb la participació del president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, qui ha destacat la importància que sempre han tingut i tenen els avis en el si de la societat. El president comarcal ha afegit que la festa de l’avi comarcal és un esdeveniment consolidat a la comarca i ha avançat que l’edició de l’any vinent se celebrarà a Benissanet.

Per la seva part, l’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, ha mostrat la seva satisfacció perquè el municipi hagi esdevingut, un any més, l’amfitrió de la festa i s’hagi pogut retre homenatge a la gent gran.

L’acte institucional també ha comptat amb la participació de la directora dels serveis territorials de Governació i Relacions Institucionals a les Terres de l’Ebre, Maria Rosa Peig, i de diversos consellers comarcals, alcaldes i regidors de la comarca.

En acabar, ha tingut lloc un espectacle de varietats i de jotes aragoneses, en el marc dels actes preliminars de la festa major de Móra d’Ebre.

LLISTAT DELS AVI O ÀVIA COMARCAL DE LA RIBERA D’EBRE 2014

ASCÓ: AGUSTÍ SERRA FERRÚS; BENISSANET: CARME HURTADO CANALS; DARMÓS: TERESA MOLLUNA BARGALLÓ; FLIX: VICTORIANO MORALES CORTEZÓN; GARCIA: TERESA JOVER RUBIO; GINESTAR: IRENE ESCORIHUELA GALINDO; MÓRA D’EBRE: ROBERT CORTÉS CHIES; MÓRA LA NOVA: ANTONIO VECIANA GILS; RASQUERA: RAMON SABATÉ BENAIGES; LA TORRE DE L’ESPANYOL: ROSER GUINAU ELIES; RIBA-ROJA D’EBRE: JOSE CASTELLVÍ VILAS; TIVISSA: MARIA ROJALS PERELLÓ; LA PALMA D’EBRE: LEONOR CIURANETA MASIP; VINEBRE: JOSEP FERRÉ MIRÓ

3WEB

2WEB

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: