Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Comença el curs intensiu d’anglès organitzat per l’àrea de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

30 juny 2014 · Noticies

1web

Des del dia 1 de juliol i fins al 23 d’aquest mateix mes, un total de 20 alumnes de la comarca participen al curs intensiu d’anglès, organitzat per l’àrea de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Aquesta activitat, que es fa a Móra d’Ebre, permet la participació dels alumnes segons el seu nivell, intermediate, que equival al nivell B1 europeu, o upper intermediate, que equival al nivell B2 europeu.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: