Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

30 joves assisteixen al curs de monitor/a de lleure

30 juny 2014 · Noticies

1webÉs un curs organitzat conjuntament pels serveis comarcals de Joventut de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta.

Des d’avui i fins el 12 de juliol, 30 joves assisteixen al curs de monitor/a de lleure, organitzat conjuntament pels serveis comarcals de Joventut de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Les classes han començat avui a Flix i, a partir del dia 7 de juliol, continuaran a Gandesa.

Es tracta d’un curs de 100 hores lectives presencials i 50 hores a distància, a càrrec de l’Escola de l’Esplai de Tortosa. Entre altres temes, els assistents tracten temes relacionats amb la sociologia, la pedagogia i la psicologia en el lleure, el joc i l’esport, l’expressió i la creativitat, l’educació en els valors i la salut en el lleure.

Aquesta formació habilita per treballar en diferents activitats de lleure, com esplais i colònies, destinades a menors de 18 anys

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: