Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

23 nens i nenes de diferents pobles de la comarca participen des d’avui a les colònies d’estiu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

30 juny 2014 · Noticies

colonies 2
Aquest matí, 23 nens i nenes procedents de diferents pobles de la comarca han començat la seva participació a les colònies d’estiu organitzades per l’àrea de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

En aquesta edició, s’ha escollit la casa de colònies La Llobeta, situada al municipi d’Aiguafreda (Vallès Oriental). Aquestes colònies d’estiu estan destinades a nens i nenes de 7 a 12 anys, i, entre les activitats previstes, hi ha circ, anglès i multiaventura.

 

 

Colònies CCRE 1

1 web

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: