Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Comença el curs d’ajustador mecànic adreçat a joves amb dificultats per inserir-se en el mercat laboral

25 juny 2014 · Noticies

Un total de 15 alumnes 1webparticipen des d’aquest matí al curs gratuït d’ajustador mecànic de 160 hores organitzat per la Direcció General de Joventut, el Departament de Benestar Social i Família, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, a través del Servei Comarcal de Joventut, i l’Ajuntament d’Ascó a través de l’Oficina de Desenvolupament Local (ODL).

Aquest curs té com a objectiu donar els coneixements necessaris per tal de poder treballar com a operari i, per mitjà d’eines principalment manuals, ser capaç d’ajustar o de construir peces mecàniques i posar en marxa o arreglar  maquinària.

Aquest curs té una part teòrica, que s’impartirà al Centre de Formació Josep Mur, a Ascó, i la part pràctica es durà a terme a través d’empreses de la comarca.

El curs d’ajustador mecànic té lloc a les antigues instal·lacions conegudes com el CEPROM, al polígon industrial d’Ascó, en una nau que havia caigut en desús i que ara l’ajuntament ha habilitat com a seu central del Centre de Formació Josep Mur. A més d’aquest espai, el centre de formació municipal també ocuparà unes aules de nova construcció que s’estan enllestint a les naus industrials municipals.

Es tracta del primer curs que s’organitza al Centre de Formació Josep Mur, l’organisme municipal que centralitzarà l’oferta formativa promoguda des del consistori i que ja està homologada pel Servei Català d’Ocupació (SOC) per tal d’impartir formació de quatre especialitats relacionades amb la indústria: soldadura amb electrode revestit, soldadura oxigas, gestió de residus urbans i industrials i neteja d’espais oberts i instal·lacions industrials.

2 web

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: