Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Inici del Pla d’Ocupació Ribera d’Ebre 2014

13 juny 2014 · Noticies

1webAquest matí, en un acte presidit pel vicepresident del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gil Martí, ha començat el Pla d’Ocupació Ribera d’Ebre 2014, fruit de la col·laboració de la Diputació de Tarragona amb el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

El Pla d’Ocupació Ribera d’Ebre 2014 és un projecte ocupacional de 6 mesos adreçat a persones aturades. L’equip està format per 5 treballadors; 1 responsable i 4 peons.

La feina a desenvolupar consistirà en tasques de neteja, desbrossament, prevenció d’incendis forestals i altres treballs de manteniment i millora de l’entorn.

De manera complementària, els participants rebran formació  general adequada a les necessitats del grup i formació específica dirigida a millorar les competències professionals, amb la finalitat d’incrementar les possibilitats d’inserció laboral posterior.

Aquest projecte forma part del Pla de foment de l’ocupació 2014 que la Diputació de Tarragona ha impulsat enguany amb l’objectiu de reforçar les polítiques actives d’ocupació amb una actuació dirigida al conjunt del territori i repartida entre les 10 comarques de la demarcació.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: