Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Èxit de participació i organització de la XII Festa de les Cigonyes

12 maig 2014 · Noticies

1 web alliberament cigonyaMes de 1.000 persones van visitar la Reserva Natural de Sebes durant aquest cap de setmana passat amb motiu de la celebració de la Festa de les Cigonyes.

Ahir diumenge, 11 de maig, va tenir lloc la XII Festa de les Cigonyes, que es va desenvolupar al voltant del Mas del Director, amb l’assistència de més de 800 persones, majoritàriament famílies amb nadons que havien nascut durant l’últim any i residents a Flix, altres poblacions de la Ribera d’Ebre i d’altres comarques dels voltants. Entre les autoritats que van participar en els actes, hi havia la directora general de Politiques Ambientals de la Generalitat de Catalunya, Marta Subirà, el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés, el portaveu del govern del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Antonio Suárez, i l’alcalde de Flix, Marc Mur.

A més dels jocs per a infants i la representació d’un espectacle infantil, aquest any es comptà amb la novetat afegida de la presència de parades de diferents establiments del territori que exhibien i venien productes de la terra.
L’acte es va acabar amb els parlaments de les autoritats, la foto de grup dels nens nascuts l’any 2013 i l’alliberament de dos cigonyes.

3 web alliberament cigonya2 web alliberament cigonya

 

 

 

 

 

Informació i fotos: Ajuntament de Flix i Grup de Natura Freixe

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: