Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Lliurament dels premis del concurs ‘Higiene de mans 2014’ a la Ribera d’Ebre

5 maig 2014 · Noticies

1 web“Em rento les mans quan toca” és el lema del concurs de dibuix que, juntament amb uns tallers interactius, ha organitzat el Grup d’Higiene de Mans de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre i l’Àrea Bàsica de Salut de Móra d’Ebre i Móra la Nova, en col·laboració amb el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, els Serveis Educatius d’Ensenyament de la Ribera d’Ebre i l’Agència de Salut Pública de Catalunya, i el patrocini de diverses llibreries i papereries de les dues poblacions.

La higiene de mans és, com tots sabem, un dels procediments més senzills i econòmics per a prevenir la transmissió d’infeccions. Per això l’OMS celebra el dia 5 de maig el Dia Mundial de la Higiene de Mans. Aquesta activitat és una més de les que consten al catàleg del Pla Salut, Escola i Comunitat de les Terres de l’Ebre.

Des del 2009, l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre organitza activitats en relació amb aquest tema, i enguany és la primera edició del concurs de dibuix i els tallers interactius adreçats als nens de 6 anys d’edat de les escoles de Primària de la comarca de la Ribera d’Ebre. A més, els 2013 va realitzar un concurs, un lema sobre la higiene de mans entre el personal sanitari: el lema escollit ha estat “Mà neta no mata”.

Aquest any, el grup d’higiene de mans ha fet difusió en 5 aules de 3 escoles de les dues poblacions. La campanya ha estat portada a terme per infermeres i metges de l’Hospital i de l’Àrea Bàsica de Salut de l’Assistència Primària. Els guanyadors han estat Edurne González i Josep Pardo del Col·legi Lluis Viñas de Móra d’Ebre; Adrià Peig del Col·legi Santa Teresa, de Móra d’Ebre, i Clàudia Romero i Behidzhe Dzhemilova del Col·legi 3 d’abril, de Móra la Nova.

A l’acte de lliurament dels premis han assistit els alumnes premiats acompanyats de les seves famílies i de mestres de les escoles.

2 webMANS.cdr

 

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: