Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Comença el seminari “Màrqueting digital, comerç electrònic i visibilitat del producte a la xarxa”

30 abril 2014 · Noticies

1web30-04-14 Seminari marqueting 7C1 Organitzat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, en el marc del Ribera d’Ebre VIVA, compta amb la participació de 19 empresaris de la comarca

Amb la participació de dinou empresaris, el passat 25 d’abril es va iniciar a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre el “Seminari de màrqueting digital, comerç electrònic i visibilitat del producte a la xarxa”, impartit per Montserrat Peñarroya. La inauguració del seminari va anar a càrrec del conseller comarcal de Turisme, Josep Bru, el qual va ressaltar l’interès de dos dels sectors estratègics de la Ribera d’Ebre -agroalimentari i turístic- per la temàtica del seminari.

Millorar la competitivitat de les empreses del sector agroalimentari i turístic de la Ribera d’Ebre a través de la realització del seu pla d’acció online i la gestió de les xarxes socials de l’empresa per tal de donar visibilitat a l’empresa són els objectius del seminari. El moment actual requereix que les empreses disposin dels instruments i materials adequats per a donar-se a conèixer en els diferents canals de comercialització tant nacionals com internacionals.

El seminari, que es desenvolupa a la nova seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, tindrà una durada de 6 sessions, de quatre hores i els continguts es divideixen en dos blocs: “Les 23 tècniques bàsiques del màrqueting digital” i “La gestió de la reputació i visibilitat de la marca/servei”, tractant aspectes com la Web 2.0, Comerç electrònic, Benchmarking 2.0, Facebook, Twitter, Linkedin, Google+, Youtube, Pinterest, Instagram, entre d’altres. Els empresaris participants del seminari també podran sol·licitar assessorament individual per resoldre aquelles qüestions específiques de la seva empresa.

Aquest seminari està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del projecte “Treball a les 7 comarques” i amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu.

2web30-04-14 Seminari marqueting 7C1

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: