Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Tallers de suport a la recerca de feina a Móra la Nova i Flix, organitzats pel Dispositiu d’Inserció Laboral del projecte Ribera d’Ebre VIVA-Treball a les 7 comarques

29 abril 2014 · Noticies

webEl projecte Ribera d’Ebre VIVA treballa per a millorar l’ocupabilitat de les persones aturades de la Ribera d’Ebre a través del Dispositiu d’Inserció Laboral

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, en el marc del Dispositiu d’inserció Laboral del Projecte Ribera d’Ebre Viva-Treball a les 7 comarques, està desenvolupant des de fa unes setmanes els Tallers de Suport a la recerca de feina per als participants en el Dispositiu d’inserció laboral adreçats a col·lectius amb dificultats especials de la comarca per incorporar-se al món laboral.

L’objectiu d’aquests tallers és que els participants disposin d’un espai amb ordinadors i connexió a internet per poder accedir a les ofertes de feina publicades als diferents portals d’ocupació, apuntar-s’hi, millorar el seu currículum, fer i enviar cartes de presentació, així com, resoldre dubtes de cara a la recerca de feina.

Els tallers s’estan duent a terme a Móra la Nova i Flix, tots el dimecres alternant les dues seus.

El Dispositiu d’Inserció Laboral del projecte Ribera d’Ebre VIVA és una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya amb finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: