Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El dispositiu d’inserció laboral del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre realitza un taller als alumnes de l’Institut Julio Antonio de Móra d’Ebre

24 març 2014 · Noticies

web IMG_0599 El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, dins el Dispositiu d’inserció Laboral i en el marc del Projecte Ribera D’Ebre VIVA – Treball a les 7 comarques, ha començat a desenvolupar durant aquest mes de març els Tallers d’ Identificació de Competències transversals als alumnes de Cicles formatius de Grau Mig (CFGM) i Programes de qualificació inicial (PQPI) de l’ Institut Julio Antonio de Móra d’Ebre.

L’objectiu d’aquests tallers és que els alumnes s’apropin a situacions concretes que es donen en el desenvolupament habitual d’una activitat professional (capacitat de resolució de problemes, capacitat d’organització, capacitat de treball en equip, capacitat d’autonomia, capacitat de responsabilitat i capacitat de relació interpersonal) i mitjançant la reflexió puguin avaluar quina és la millor resposta a donar en cada cas, és a dir que avaluïn i integrin habilitats i comportaments. Les competències que és treballen són altament valorades pels empresaris de la Comarca.

El Dispositiu d’Inserció Laboral del projecte Ribera d’Ebre VIVA és una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya amb finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu.

web 2 IMG_0600

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: