Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Litterarum – Fira Llibre Ebrenc celebrarà els deu anys del premi de relats per a jóvens amb un llibre digital

18 març 2014 · Noticies

Aquest any 2014 se celebrarà la 10a edició del Premi Llibresebrencs.org de relats curts per Internet per a jóvens ebrencs, el primer premi d’aquestes característiques que es va impulsar a tota la demarcació de Tarragona.

Per celebrar-ho, l’organització ha tornat a publicar-ne les bases de participació, les quals contenen diverses novetats. La primera novetat serà l’edició d’un llibre digital de descàrrega gratuïta amb els relats guanyadors de totes les edicions realitzades. Aquest llibre es podrà llegir en lectors de llibres digitals, en telèfons mòbils intel·ligents i en tauletes digitals tot descarregant-lo prèviament a través d’un codi QR. La segona novetat important és el canvi que han sofert els premis que rebran els guanyadors, que passen de ser una quantitat econòmica a un lector de llibres electrònics de valor equivalent, amb l’objectiu de continuar la dinamització de la lectura i el món digital. El llibre digital editat comptarà amb una campanya de promoció a les xarxes socials, els centres educatius i els punts d’informació juvenil de les Terres de l’Ebre.

El termini de presentació de relats finalitza el 23 d’abril a les 23.59 h. Els guanyadors de la 10a edició no es coneixeran fins el dia del lliurament dels premis, el dissabte 31 de maig a les 18.15 h, dins la programació de Litterarum – Fira del Llibre Ebrenc 2014 de Móra d’Ebre.

Els participants han d’enviar els relats per correu electrònic a l’adreça puntjove@riberaebre.org. Les bases es poden descarregar clicant premi_relats_curts_2014 o llegint el codi QR.unitag_qrcode_1394741132297

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: