Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Palma d’Ebre acull la commemoració del Dia Internacional de les Dones, organitzada pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

7 març 2014 · Noticies

1 x web 07-03-14 Les 14 dones homenatjades i autoritatsCatorze dones de la comarca reben el reconeixement institucional a la seva trajectòria vital

El Centre Cultural i Recreatiu de la Palma d’Ebre ha acollit la celebració del Dia Internacional de les Dones, amb el tradicional reconeixement a la trajectòria vital d’una dona de cada municipi de la comarca. Aquest acte, organitzat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, ha arribat enguany a la seva setena edició i ha comptat amb la col·laboració de l’Associació de Dones de la Palma d’Ebre i el suport de l’Institut Català de les Dones, de l’Ajuntament de la Palma d’Ebre i de les Associacions de Dones de la Ribera d’Ebre.

Durant la celebració d’aquest acte s’ha fet un homenatge a aquelles dones triades per les diferents associacions de dones de la Ribera d’Ebre, que representen els valors de la diada com l’esforç, l’altruisme o la capacitat de treballar intensament en situacions adverses tant en l’àmbit familiar com laboral.

L’alcalde de la Palma d’Ebre, Gil Martí, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda a les més de 200 persones que han omplert el centre cultural, i la consellera comarcal responsable de l’àrea de serveis a les persones i alcaldessa de Vinebre, Gemma Carim, ha fet la lectura de la Declaració institucional del Govern de la Generalitat.

La presidenta de l’Associació de Dones de la Palma d’Ebre, Anna Quiñonero, ha presentat les diferents associacions de dones de la comarca que han llegit un text justificant els motius pels quals han proposat una dona del seu poble per rebre l’homenatge.

Finalment, el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, ha tancat l’acte amb un reconeixement i agraïment als professionals que, des de l’ens comarcal, treballen en els diferents àmbits de l’atenció i servei a les persones. Un concert de la Coral de la Palma d’Ebre, sota la direcció del mestre Rossend Aymí, ha servit per cloure la celebració.

En aquesta edició, les dones que han rebut el reconeixement han estat:

Associació de Dones d’Ascó: Irene Jornet

Associació de Dones de Benissanet: Mercè Crespo

Associació de Dones de Flix: Josefina Carranza

Associació de Dones de Garcia: Teresina Jardí

Associació de Dones de Ginestar: Teresina Margalef

Associació de Dones de Miravet: Rosenda Pujol

Associació de Dones de Móra d’Ebre: Elena Ramos

Associació de Dones de Móra la Nova: Mercedes Llorens

Associació de Dones de Rasquera: Teresina Delamonja

Associació de Dones de Riba-roja d’Ebre: Isabel Abella

Associació de Dones de Tivissa: Pepita Pagès

Associació de Dones de la Torre de l’Espanyol: Emilia Grané

Associació de Dones de Vinebre: Rosa González

Associació de Dones de Palma d’Ebre: Elisa Franch

 

3 x web 07-03-14 Les 14 dones homenatjades i autoritats

2 x web 07-03-14 Les 14 dones homenatjades i autoritats

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: