Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Ribera d’Ebre VIVA dóna suport a l’empresariat de la comarca amb el “Seminari de suport a la comercialització del sector agroalimentari”

4 març 2014 · Noticies

web IMG_0567A finals de febrer es va iniciar a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre el “Seminari de suport a la comercialització del sector agroalimentari” amb la participació de 15 empresaris. Aquest seminari està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del projecte “Treball a les 7 comarques” i amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu.

Millorar la competitivitat de les empreses del sector agroalimentari de la Ribera d’Ebre és l’objectiu principal d’aquest seminari de professionalització, especialment, en l’àmbit del màrqueting.  El moment actual requereix que les empreses disposin dels instruments i materials adequats per a donar-se a conèixer en els diferents canals de comercialització tant nacionals com internacionals.

El seminari donarà els coneixements necessaris als empresaris participants per al disseny i la creació del material de promoció de l’empresa en condicions òptimes per a poder fidelitzar els seus clients actuals i incrementar els clients potencials, així com, obrir nous canals de venda gràcies a eines pràctiques i eficients del màrqueting i les vendes.

El seminari es realitza al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i tindrà una durada de 8 sessions, de quatre hores de durada i s’impartiran continguts com el pla de màrqueting, les formes de comunicació i promoció, com vendre el producte i el concepte de marca, entre d’altres. També hi haurà un espai per a dur a terme assessoraments individuals als empresaris que ho requereixin.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: