Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Comencen a Móra la Nova i Flix els tallers del dispositiu d’inserció laboral del projecte Ribera d’Ebre VIVA

3 març 2014 · Noticies

web 1IMG_0560En el marc del Dispositiu d’Inserció Laboral del projecte Ribera d’Ebre VIVA – Treball a les 7 comarques s’han atès durant el mes de gener de 2014 un total de 31 persones desocupades amb les quals s’ha començat a definir un itinerari d’inserció laboral que inclou entre d’altres la participació en diferents accions en grup com són: els Tallers de recerca activa de feina, els Tallers de Desenvolupament de competències transversals i els Tallers de suport a la recerca de feina.

Aquests tallers s’han iniciat als municipis de Mora la Nova i Flix i tenen per objectiu el donar a conèixer a les persones amb dificultats d’inserció quines són les eines i els recursos per a poder incorporar-se al mercat laboral, especialment en la recerca de feina a través de les noves tecnologies i en el coneixement de les competències transversals vinculades a les demandes de l’empresariat de la Ribera d’Ebre.

Aquestes accions en grup es complementen amb l’atenció individualitzada, en tots els ajuntaments de la Ribera d’Ebre, a cadascuna de les persones que forma part del Dispositiu d’inserció laboral.

El Dispositiu d’Inserció Laboral del projecte Ribera d’Ebre VIVA és una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya amb finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu.

web 2IMG_0578

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: