Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Palma d’Ebre acull la commemoració del Dia Internacional de les Dones amb el reconeixement a la trajectòria vital d’una dona de cada poble de la comarca

28 febrer 2014 · Noticies

Cartell x webAmb el lema “Tots els dies, la dona és treballadora”, el proper divendres, dia 7 de març, a partir de les 17.30 h, i al Centre Cultural i Recreatiu de la Palma d’Ebre, tindrà lloc la celebració del Dia Internacional de les Dones, amb el tradicional reconeixement a la trajectòria vital d’una dona de cada municipi de la comarca. Aquest acte, organitzat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, arriba enguany a la seva setena edició.

Durant la celebració d’aquest acte es farà un homenatge a aquelles dones, triades per les diferents associacions de dones de la Ribera d’Ebre, que representen els valors de la diada com l’esforç, l’altruisme o la capacitat de treballar intensament en situacions adverses tant en l’àmbit familiar com laboral. També es llegirà la Declaració institucional del Govern de la Generalitat.

La celebració del Dia Internacional de les Dones a la Ribera d’Ebre compta amb el suport de l’Institut Català de les Dones, de l’Ajuntament la Palma d’Ebre i de les Associacions de Dones de la Ribera d’Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: