Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell de la Gent Gran de Catalunya presenta a la Ribera d’Ebre el 7è Congrés Nacional de la Gent Gran

28 febrer 2014 · Noticies

1 web 28-02-14 Presentacio congres gent gran CCRE 1El Consell de la Gent Gran de Catalunya (CGGC) i el Departament de Benestar Social i Família han presentat a la Ribera d’Ebre el 7è Congrés Nacional de la Gent Gran, en el marc d’una trobada amb els representants del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran de la Ribera d’Ebre, que ha tingut lloc a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

La sessió informativa ha comptat amb la intervenció del president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí; de la consellera comarcal responsable de l’àrea d’atenció a les persones, Gemma Carim; de la directora territorial de Benestar Social i Família a les Terres de l’Ebre, Manolita Cid; i del vocal del CGGC, Roland Ribera.

El congrés s’estructura en tres fases: precongressual, congressual i poscongressual. La primera, en la qual s’emmarca la sessió celebrada a la Ribera d’Ebre, inclou desenes d’accions informatives arreu del país adreçades al màxim nombre de gent gran i persones interessades. La segona fase consistirà en l’acte central de la propera tardor, on es preveu la participació d’unes 600 persones. La majoria seran 471 delegats de tot Catalunya que s’aniran designant en les properes setmanes.

El procés culminarà el proper 1 d’octubre amb un acte central a Món Sant Benet en què es presentaran les ponències, es pactaran les conclusions i el manifest final. La iniciativa, que enguany duu per lema “Junts podem!”, se celebra cada quatre anys i la convoquen la Generalitat de Catalunya i el CGGC. L’objectiu és reflexionar sobre les diverses realitats que viuen les persones grans al nostre país i tractar les principals problemàtiques, inquietuds o necessitats del col·lectiu.

3 web 28-02-14 Presentacio congres gent gran CCRE 1

2 web 28-02-14 Presentacio congres gent gran CCRE 1

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: