Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Signat el conveni “corner” entre la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

27 febrer 2014 · Noticies

1 web27-02-14 Signatura conveni corner CCRE amb DiputacioL’acord promou accions conjuntes de promoció sota el paraigua del Patronat de Turisme de la Diputació

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, juntament amb representants de 10 municipis, i 1 entitat comarcal, han signat aquest migdia al Pinell de Brai l’acord que regula la participació conjunta i coordinada de totes aquestes entitats en fires nacionals, estatals i internacionals promogudes per l’Agència Catalana de Turisme i pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. El conegut com a conveni corner, en la seva 8a edició, preveu la participació a fires i promocions en l’àmbit internacional, estatal i nacional i l’impuls de campanyes publicitàries i d’accions de comunicació i màrqueting conjuntes, sota el paraigua del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

En concret, el conveni estableix l’assistència a les fires WTM, de Londres, i MITT, de Moscou, i el desenvolupament d’un acte promocional que se celebrarà a França (Lió). Pel que fa a les fires nacionals i estatals es participarà al Saló Internacional del Turisme de Catalunya, a Barcelona; a FITUR, a Madrid, i a NAVARTUR, a Pamplona. El conveni corner també preveu altres accions promocionals a Catalunya, l’estat i l’estranger, com ara campanyes publicitàries en ràdio i televisió, i accions de promoció on line per incentivar la presència i vendes en el mercat internacional amb un doble objectiu: promoure els municipis adherits a l’acció i incrementar reserves i vendes als càmpings del territori. Enguany per primera vegada el pla de màrqueting de Catalunya centra l’atenció en les accions on line.

L’acord l’han signat el president de la Diputació de Tarragona i president del Patronat de Turisme de la institució, Josep Poblet; el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí; l’alcalde d’Alcanar, Alfons Montserrat; el regidor de Turisme de l’Ametlla de Mar, Vicent Martí (La Cala Serveis Municipals SL); l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa (Patronat Municipal de Turisme de l’Ampolla); el regidor de Turisme d’Amposta, Francesc Paz; el regidor de Turisme d’Ascó, Pau Daniel Serrano (Institut Municipal de Turisme. Festes i Tradicions d’Ascó); el regidor de Turisme de Deltebre, Joan Alginet (Oficina Municipal de Turisme de Deltebre); l’alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Joan Martín (Oficina Municipal de Turisme de Sant Carles de la Ràpita); l’alcaldessa de la Sénia, Pilar Ballesteros; el president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz; l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i l’alcalde de Godall, Francesc Josep Miró.

A l’acte de signatura del conveni també hi han assistit el vicepresident de representació territorial de la Diputació a les Terres de l’Ebre, Pere Panisello; el diputat de la institució supramunicipal Joan Josep Malràs; el diputat Joan Piñol, i l’alcalde del Pinell de Brai, Lluís Melich, que ha donat la benvinguda als assistents a l’acte.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: