Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Es constitueix la Taula Comarcal de Turisme de la Ribera d’Ebre amb la participació d’agents públics i privats del sector turístic de la comarca

19 febrer 2014 · Noticies

Taula Turisme La implicació de l’Associació d’empresaris de Turisme Rural de la Ribera d’Ebre  en el desenvolupament del turisme ajuda a consolidar la col·laboració publica – privada per a potenciar la competitivitat del sector

La passada setmana va tenir lloc la primera reunió de la Taula Comarcal de Turisme de la Ribera d’Ebre, integrada per 20 membres que representen als ajuntaments, al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i als empresaris turístics de la comarca (allotjament, restauració, serveis turístics, navegació fluvial i  canterers).

La taula té per objectiu crear un espai de trobada entre els agents públics i privats del sector turístic de la comarca de la Ribera d’Ebre, per al consens, la coordinació d’accions i la cooperació com a base de treball conjunt a l’entorn d’un projecte comú de desenvolupament turístic de la comarca.

Des de fa molts anys, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre executa accions en l’àmbit del desenvolupament turístic i, des de fa tres anys s’ha intensificat el nombre d’actuacions dirigides a la millora de la competitivitat de la industria turística de la comarca de la Ribera d’Ebre, en el marc del projecte Ribera d’Ebre VIVA – Treball a les 7 comarques, mitjançant una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Fruit de la metodologia de treball implantada per a l’execució de les actuacions del projecte Ribera d’Ebre VIVA – Treball a les 7 comarques en l’àmbit del turisme, s’han establert les bases per que la col·laboració publico privada sigui una realitat.

Arribat aquest punt, i gràcies a la voluntat i la implicació de l’Associació d’Empresaris de Turisme Rural de la Ribera d’Ebre, es creu oportú tant per part del sector públic com del privat que aquesta relació sigui estable i continuada en el temps, mitjançant la creació d’una Taula Comarcal de Turisme.

En aquesta primera  reunió de treball es van consensuar i ratificar, entre tots membres assistents,  quins han de ser els objectius i funcions de treball de la Taula Comarcal de Turisme i els membres que la integren.

Taula Turisme2

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: