Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Seminari de suport a la comercialització del sector agroalimentari, en el marc del projecte Ribera d’Ebre VIVA

31 gener 2014 · Noticies

cartell seminariDes del Consell Comarcal de Ribera d’Ebre, s’està duent a terme el projecte Ribera d’Ebre Viva amb els suport de tots els ajuntaments i més d’un centener d’empreses de la comarca, dins del marc del projecte “Treball a les 7 Comarques” subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i amb finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu (FSE).

El projecte Ribera d’Ebre Viva engega, entre d’altres actuacions, el Seminari de suport a la comercialització del sector agroalimentari, amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats del sector i millorar la seva professionalització.

Aquest seminari és pràctic i els participants, un cop hagi finalitzat, podran disposar del material de promoció necessari per a donar a conèixer la seva empresa i els seus productes, per la qual cosa és convenient assistir al seminari amb l’ordinador personal i amb el material de promoció que actualment es disposi de l’empresa.

El seminari tindrà una durada de 38 h i s’iniciarà el dia 21 de febrer.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: