Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El conseller delegat d’ACCIÓ visita l’empresa Cerima Cherries, en el marc del projecte Ribera d’Ebre VIVA – Treball a les 7 comarques

30 gener 2014 · Noticies

web 1 ACCIO a CerimaEl conseller delegat d’ACCIÓ –l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana del Departament d’Empresa i Ocupació-, Joan Tarradellas, ha visitat Cerima Cherries de Tivissa, empresa especialitzada en la producció de cireres, per conèixer de primera mà la situació actual de l’empresa i la projecció de futur de les activitats desenvolupades per les empreses agroalimentàries de la comarca.

Joan Tarradellas ha estat acompanyat pel president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí; per la directora territorial d’Empresa i Ocupació, Mercè Miralles; pel delegat d’ACCIÓ a les Terres de l’Ebre, Xavier Cortiella; i per Jordi Troté, cap de relacions institucionals d’ACCIÓ. A la reunió de treball hi han participat els propietaris de l’empresa Cerima Cherries i els tècnics del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre que desenvolupen el projecte Ribera Ebre VIVA – Treball a les 7 comarques.

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, ha agraït la visita del conseller delegat d’ACCIÓ i “el suport a les nostres empreses per a millorar la seva competitivitat amb accions que complementin la tasca que s’està duent a terme des del Consell Comarcal en el marc del projecte Treball a les 7 comarques”.

Per la seva part, el conseller delegat d’ACCIÓ, Joan Tarradellas, ha manifestat que “volem apostar fortament per les empreses de la Ribera d’Ebre”, i ha reiterat que “ACCIÓ disposa de presència física a Terres de l’Ebre amb un nou delegat que arriba amb un nou tarannà de servei a les empreses per afavorir a la seva innovació i impulsar la internacionalització”.

Durant la reunió, Joan Tarradellas s’ha interessat pel treball que es porta a terme a la comarca de la Ribera d’Ebre en el marc del projecte Treball a les 7 comarques i ha posat al servei d’aquest projecte la xarxa de 36 oficines que ACCIÓ té arreu del món i tota l’experiència i serveis d’aquesta agència especialitzada en el foment de la innovació i la internacionalització empresarial.

Cerima Cherries 

És una empresa especialitzada en la producció de cireres. Actualment, té 350 hectàrees de terra plantades de cireres, de les quals, la meitat estan en plena producció. L’empresa va exportar durant el 2013 el 95% de la seva producció i es troba en fase de creixement, sent un dels seus principals reptes de futur arribar i consolidar els mercats asiàtics. És important destacar que durant la campanya, l’empresa Cerima Cherries de Tivissa, pot ocupar fins a 700 persones.

Aquesta empresa col·labora i dóna suport al projecte Ribera d’Ebre VIVA en el marc del Treball a les 7 comarques, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), des dels seus inicis participant activament de les accions de suport a la internacionalització i a la comercialització del sector de la fruita dolça de pinyol.

web 2 ACCIO a Cerima

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: