Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre aprova els convenis amb els municipis de la comarca per l’arranjament de camins

20 desembre 2013 · Noticies

web 1El ple comarcal també aprova una declaració institucional donant suport a l’anunci de la convocatòria d’una consulta per tal de decidir si la nació catalana vol esdevenir un estat independent 

“Invertirem més de 80.000 euros en l’arranjament de camins comarcals amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona”, ha explicat el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, un cop finalitzat la darrera sessió d’aquest any del ple de l’ens comarcal.

El president comarcal també ha fet referència a l’aprovació de la contractació temporal de 10 persones que, durant els propers sis mesos, realitzaran accions mixtes de treball i formació als nou municipis de la comarca que s’han acollit a la convocatòria feta pel Consell Comarcal, amb el suport del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. Es tracta de persones en situació d’atur de llarga durada, majors de 30 anys, i sense cap tipus de prestació.

A més, el ple comarcal ha aprovat per unanimitat una declaració institucional donant suport a l’anunci de la convocatòria d’una consulta per tal de decidir si la nació catalana vol esdevenir un estat independent. Concretament, el text de la moció manifesta la satisfacció de l’ens comarcal per l’acord assolit “entre la majoria de les forces polítiques al Parlament que farà possible la celebració d’una consulta on el poble de Catalunya decidirà, de manera lliure i democràtica, el seu futur col·lectiu”.

El text de la declaració també expressa el compromís del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre amb la Generalitat i el Parlament de Catalunya “per tal que aquesta consulta sigui realitat”, i inclou una “crida a la ciutadania a què participi de manera activa, pacífica i en llibertat en aquest acte democràtic, decidint el seu destí”.

Finalment, el ple comarcal també ha aprovat la modificació del reglament per a la gestió i desenvolupament del programa de teleassistència a la comarca.

web 2

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: