Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Es constitueix el Consell Supramunicipal de Polítiques Socials de la Ribera d’Ebre

19 desembre 2013 · Noticies

web1 Per tal d’adequar els processos de presa de decisions adequant els sistema de serveis socials a les necessitats dels ciutadans, a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha tingut lloc la constitució del Consell Supramunicipal de Polítiques Socials de la Ribera d’Ebre.

Segons ha explicat Gemma Carim, consellera comarcal responsable de l’Àrea de Serveis a les Persones, es tracta d’un organisme destinat a “assessorar i ser consultat en relació a les polítiques socials que es volen portar a terme a la comarca i a fomentar i difondre els valors i les pràctiques de participació política i social que enriqueixin la qualitat de vida”. En aquest sentit, Gemma Carim ha destacat que “aquest organisme també elaborarà propostes conjuntes i suggeriments adreçades als agents que treballen en el servei a les persones de la comarca; proposarà millores als òrgans polítics amb poder decisiu i coordinarà als agents socials de la comarca en el desenvolupament de les polítiques socials que es porten a terme a la Ribera d’Ebre”. Les propostes del Consell Supramunicipal es traslladen a l’òrgan competent del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

El Consell Supramunicipal de Polítiques Socials de la Ribera d’Ebre està format per vint-i-cinc persones, entre les quals hi ha personal tècnic dels diferents sectors socials, representants dels consells consultius i de les entitats de caire social que treballen a la comarca com Creu Roja, Mans Unides, Càritas. També formen part del Consell Supramunicipal els cossos de seguretat com els Mossos d’Esquadra i representants de la policia local dels municipis que en disposen.

web2

web3

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: