Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Generalitat i els Consells Comarcals de la Ribera d’Ebre, Baix Ebre, Montsià i Terra Alta acorden optimitzar la reserva de la biosfera de Terres de l’Ebre i crear-hi ocupació

18 desembre 2013 · Noticies

web 1

El Servei d’Ocupació de Catalunya i el quatre consells comarcals de Terres de l’Ebre col·laboraran per aconseguir els objectius amb l’establiment d’accions concretes aplicades al territori

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig; i els presidents del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí; Baix Ebre, Lluís Soler; Montsià, Joan Martín; i Terra Alta, Carles Luz, han signat un protocol de col·laboració per establir actuacions que contribueixin a optimitzar la posada en marxa de la reserva mundial de la biosfera de Terres de l’Ebre i crear ocupació al territori ebrenc.

El Departament d’Empresa i Ocupació, mitjançant el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), col·laborarà amb els quatre consells comarcals de Terres de l’Ebre per aconseguir els objectius a través d’accions concretes aplicades al territori.

El Servei d’Ocupació de Catalunya identificarà les actuacions que ajudin a implementar de la millor manera la posada en funcionament  de la Reserva Mundial de la Biosfera de Terres de l’Ebre i que alhora contribueixin a la creació d’ocupació en les quatre comarques.

Terres de l’Ebre, Reserva Mundial de la Biosfera

El Consell de Coordinació Internacional del Programa MaB de la UNESCO va designar a les Terres de l’Ebre Reserva Mundial de la Biosfera el passat 28 de maig de 2013.

La declaració de les Terres de l’Ebre com a Reserva Mundial de la Biosfera va ser impulsada per les administracions locals de les quatre comarques (Baix Ebre, Montsià, Ribera d’Ebre i Terra Alta),  amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

web 2

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: