Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El president del Consell Comarcal participa a Ascó en l’homenatge a l’avia centenària Teresa Bilbe

18 novembre 2013 · Noticies

web 0 La directora dels Serveis Territorials del Departament de Benestar Social i Família a les Terres de l’Ebre, Manolita Cid, li ha lliurat la medalla centenària

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, ha lliurat aquest matí un obsequi a l’avia centenària Teresa Bilbe. La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a les Terres de l’Ebre, Manolita Cid, també l’hi ha lliurat la Medalla Centenària del Departament. L’acte s’ha celebrat a la residència d’avis d’Ascó, amb l’assistència i participació de familiars, amics i la direcció i el personal de la residència També hi ha assistit l’alcalde del municipi, Rafael Vidal.

Teresa Bilbe Diego va néixer el 18 de novembre de 1913 a Corbera d’Ebre. Va anar a escola fins als 15 anys, quan va deixar els estudis per treballar al camp. Ella i el seu marit no van tenir fills, però els seus nebots en tenen cura i la visiten a la Residència d’avis d’Ascó, on viu actualment.

La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d’una medalla d’argent

gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

web 1

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: