Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El pla d’ocupació Ribera d’Ebre 2013 inicia la seva activitat

12 novembre 2013 · Noticies

2web 12-11-13 Inici pla ocupacio DIPTA CCRE 1La Diputació de Tarragona ha iniciat, en col·laboració amb el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, el Pla d’Ocupació de la Ribera d’Ebre 2013, un projecte ocupacional de 6 mesos adreçat a persones en atur de llarga durada. L’equip està format per 5 treballadors: 1 responsable i 4 peons.

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardi, i la responsable d’administració i polítiques actives d’ocupació de la Diputació de Tarragona, Gemma Bonet, han donat el tret de sortida al pla d’ocupació i han encoratjat a les persones implicades a desenvolupar el seu treball per la comarca.

La feina a desenvolupar consistirà en tasques d’arranjament i millora del GR-99 i la neteja, el manteniment i la georeferència de les rutes «Passejant per la Ribera d’Ebre».

De manera complementària, els participants rebran formació general adequada a les necessitats del grup i formació específica dirigida a millorar les competències professionals, amb la finalitat d’incrementar les possibilitats d’inserció laboral posterior.

El GR-99, conegut com el Camí Natural de l’Ebre, és un sender de gran recorregut que segueix tot el curs del riu Ebre, des del seu inici, a Fontibre (Cantàbria), fins a Riumar, al Delta. L’itinerari a la Ribera d’Ebre passa per Riba-roja d’Ebre, Flix, Ascó, Garcia, Móra d’Ebre, Benissanet i Miravet.

Per la seva part, «Passejant per la Ribera d’Ebre» inclou recorreguts per la vora del riu, excursions a les ermites locals, itineraris de valor històric… per fer a peu o en bicicleta pels indrets naturals més valuosos de la comarca: el paratge de Sebes, les riberes de l’Ebre, les muntanyes de Tivissa o la serralada de Cardó, entre d’altres.

Aquest projecte forma part del Pla de foment de l’ocupació 2013 que la Diputació de Tarragona ha impulsat enguany amb l’objectiu de reforçar les polítiques actives d’ocupació amb una actuació dirigida al conjunt del territori i repartida entre les 10 comarques de la demarcació.

1web 12-11-13 Inici pla ocupacio DIPTA CCRE 1

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: