Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Finalitzen els seminaris de cooperació entre els agents de la indústria turística i els productors agroalimentaris, organitzats pels Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre en el marc del projecte Ribera d’Ebre VIVA

7 novembre 2013 · Noticies

web1Conèixer els recursos, equipaments, itineraris turístics i conèixer iniciatives empresarials en el sector turístics són els principals objectius dels seminaris, així com, ponències sobre tendències vacacionals, polítiques nacionals i europees, entre d’altres.

Aquest darrer seminari en el marc de la temàtica de Memòria Històrica i GR-99, va tenir lloc als municipis de Benissanet i Móra d’Ebre. A Benissanet, l’alcalde, Xavi Arbó, va donar la benvinguda als assistents, a més d’agrair la tasca que s’està fent des del projecte Ribera d’Ebre VIVA.

S’han dut a terme un total de 5 seminaris que van començar al mes d’abril al municipi de Flix amb la visita als principals recursos patrimonials i a la Reserva Natural de Sebes. El segon seminari va tenir lloc a Miravet amb visites al casc antic i el Castell passant per un taller de ceràmica i la visita al Grup Fruiter de Benissanet. El tercer seminari va començar amb la visita al llagut turístic d’Ascó i van participar diverses empreses de la comarca d’activitats turístiques lligades al riu (Rogles d’Aventura, Enblau i Badia Tucana). El quart seminari va concentrar als participants al municipi de Tivissa i va permetre fer un recorregut per l’Espai Natural de les Muntanyes de Tivissa finalitzant amb un tast d’oli i vi de la Cooperativa agrària de La Serra d’Almos.

Els cinc seminaris, de cinc hores de durada han permès visitar un total de 15 recursos de diversos municipis de la Ribera d’Ebre i 11 empreses diferents. La col·laboració dels agents públics i privats de la comarca, que han participat activament i de forma desinteressada en el desenvolupament de cadascun dels seminaris, ha estat clau per a l’èxit dels mateixos.

En total han participat dels seminaris 41 agents privats i públics diferents de 25 empreses o entitats diferents.

Els “Seminaris de cooperació entre els agents de la indústria turística i els productors agroalimentaris” es fan en el marc del projecte Treball a les 7 comarques “Ribera d’Ebre VIVA” i estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE).

web3web2

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: