Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Centre de Formació d’Adults Ribera d’Ebre es trasllada a les noves dependències del Consell Comarcal

4 novembre 2013 · Noticies

web 2El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, el director dels serveis territorials d’Ensenyament a les Terres de l’Ebre, Antoni Martí, la coordinadora territorial de Centres de Formació d’Adults a les Terres de l’Ebre, Dolors Queralt, i la coordinadora del Centre de Formació d’Adults (CFA) Ribera d’Ebre, Carolina Baiget, han comparegut en roda de premsa per presentar el balanç del curs 2012-2013 i les previsions pel curs 2013-2014 del CFA Ribera d’Ebre i les noves instal·lacions del CFA Ribera d’Ebre, ubicades a les noves dependències del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Segons els responsables, el CFA Ribera d’Ebre ha registrat un increment d’alumnes pel curs 2013-2014 assolint la xifra de 364 alumnes inscrits en els 12 cursos que ofereix el centre, respecte als 301 alumnes inscrits el curs passat.

A més, el Centre de Formació de persones adultes de la Ribera d’Ebre funciona com a punt de suport de l’IOC (Institut Obert de Catalunya) pel que fa als ensenyaments a distància del graduat en Educació Secundària. En aquest curs compta amb 44 alumnes.

En la relació d’alumnes inscrits aquest curs al CFA Ribera d’Ebre cal destacar també que majoritàriament es tracta d’alumnes procedents de les comarques de la Ribera d’Ebre (253 alumnes), de la Terra Alta 11 alumnes) i del Priorat (9). I pel que fa als països d’origen dels alumnes, la majoria són d’origen espanyol (185 alumnes), del Marroc (67 alumnes), de Pakistan (10 alumnes), de Senegal (9 alumnes), d’Algèria (6 alumnes), de Romania (4 alumnes), Bulgària (4 alumnes), Estònia (3 alumnes) i Lituània (3 alumnes).

Un cop finalitzada la presentació del balanç del funcionament del CFA Ribera d’Ebre, els assistents a la roda de premsa han visitat les noves instal·lacions del centre ubicades a les noves dependències del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

web 1

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: