Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Més de 70 participants a Móra d’Ebre a la jornada per dinamitzar la tecnologia mòbil entre empreses, professionals i ciutadans

29 octubre 2013 · Noticies

web 1La Llanterna Teatre Municipal de Móra d’Ebre ha acollit la jornada mTalent-tecnologia mòbil amb la participació de més 70 persones de perfils diferents, principalment joves, professionals de les TIC, petits empresaris, aturats, i treballadors. La jornada ha estat avalada per la Fundació Barcelona Mobile World Capital i la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i de l’Ajuntament de Móra d’Ebre.
Durant la jornada s’ha destacat que, durant un any, la comarca de la Ribera d’Ebre ha estat escollida per la Generalitat de Catalunya com a comarca pilot per impulsar el projecte m-Talent a les Terres de l’Ebre. En aquest sentit, el Telecentre de la Ribera d’Ebre desenvoluparà diverses accions per potenciar la formació i l’ús de la tecnologia mòbil, adreçades als professionals, a les empreses i microempreses, i als alumnes dels centres educatius i als aturats.
Una d’aquestes accions està relacionada amb el foment de la compra i ús de la tecnologia mòbil. Concretament, totes les persones que comprin un aparell amb tecnologia mòbil (telèfon, tauleta o ordinador portàtil) en qualsevol botiga de la comarca i ho justifiqui amb la factura, tindran una sessió de tres hores de formació introductòria gratuïta a la seu del Telecentre del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.
Durant la jornada s’han posat exemples d’ús i casos d’èxit en diferents sectors de la tecnologia mòbil (telèfon, tauletes i portàtils) en diferents sectors empresarials reals, s’han explicat les competències tecnològiques en l’àmbit de la mobilitat per sensibilitzar a les empreses del territori a fer el pas cap a la implantació de la tecnologia mòbil en els seus negocis.
Qualsevol informació al respecte es pot demanar al Telecentre del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre telecentre@riberaebre.org, al telèfon 977 401 851.

web2

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: