Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Reunió de treball dels dinamitzadors del telecentres de la Ribera d’Ebre

9 octubre 2013 · Noticies

09-10-13 web 1 Reunio telecentres1El cap de servei de Societat del Coneixement de la direcció general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat, Ricard Faura, s’ha reunit a Móra d’Ebre amb els dinamitzadors dels telecentres municipals de la comarca.

La reunió ha tingut lloc a les noves dependències del telecentre comarcal i ha comptat amb la participació i benvinguda a càrrec del nou conseller comarcal de noves tecnologies, Antonio Suárez.

Durant la reunió s’han analitzat tot un seguit de projectes innovadors desenvolupats pels telecentres com la dinamització del coworking, la formació en TIC a mida dels usuaris, l’ús de la tecnologia mòbil, el projecte wifi-fon, la dinamització de l’acreditació ACTIC i el paper dels telecentres com a laboratoris

Els assistents a la reunió han constatat que els telecentres són eines claus pel desenvolupament local i la promoció econòmica de la comarca i han reiterat la necessitat de continuar creant productes, metodologies i serveis capaços de respondre a les necessitats de les poblacions on els telecentres operen.

Finalitzada la reunió, el cap de servei de Societat del Coneixement de la direcció general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat, Ricard Faura, s’ha traslladat a Riba-roja d’Ebre per conèixer de primera mà el nou espai de coworking de la població, acompanyat per Antonio Suárez, alcalde de Riba-roja d’Ebre i conseller comarcal de noves tecnologies.

09-10-13 web 2 Reunio telecentres1

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: