Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre present a la 33a Fira de Calella i l’Alt Maresme

23 setembre 2013 · Noticies

foto x web1

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha participat a la 33a Fira de Calella i l’Alt Maresme que ha dedicat aquesta edició, de forma monogràfica, a les Terres de l’Ebre, i ha comptat amb un balanç final de més de 70.000 visitants.

A més de l’estand institucional dedicat a promocionar la gastronomia, la cultura, la natura i les tradicions de les quatre comarques ebrenques, a la Fira de Calella també hi ha estat presents la cabra blanca de Rasquera, la clotxa de la Ribera, la Reserva Natural de Sebes, l’artesà canterer de Miravet Josep Papaseït, i la banda de Música de Ginestar.

 

foto x web2

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: