Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El flixanco Benigne Corbella escollit Avi Comarcal de la Ribera d’Ebre 2013

7 setembre 2013 · Noticies

web 1 totsProp de 300 persones participen a Riba-roja d’Ebre a la Festa de l’Avi i l’Àvia comarcals de la Ribera d’Ebre 2013

El pavelló poliesportiu municipal de Riba-roja d’Ebre ha estat l’escenari de la celebració de l’edició d’aquest any de la Festa de l’Avi i l’Àvia comarcals de la Ribera d’Ebre, organitzada per l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre, amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. L’acte ha comptat amb la participació del president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí; de la directora dels serveis territorials de Benestar Social i Família a les Terres de l’Ebre, Manolita Cid; de l’alcalde de Riba-roja d’Ebre, Antonio Suárez; així com de diversos consellers comarcals, alcaldes i regidors de la comarca, representants de les associacions de jubilats, i familiars i amics dels avis.

La festa ha tingut lloc en el marc d’un sopar que ha inclòs el reconeixement als avis i àvies proposats per les diferents associacions de jubilats de la comarca i la proclamació de l’avi comarcal escollit entre les persones proposades per aquestes entitats.

En aquest edició, els representants de les associacions de jubilats i pensionistes de la comarca han escollit Avi Comarcal de la Ribera d’Ebre 2013 a Benigne Corbella, que va néixer l’any 1920 a Flix, on va treballar, entre altres activitats, a la secció d’envasat de clor i a la secció de calderes de La Fàbrica, compaginant aquesta feina amb el camp. Un cop jubilat, ha participat activament en diversos àmbits de la vida social i cultural de Flix, ha estat president de la Comunitat de Regants dels Castellons, president de la Cooperativa agrícola, vocal de la Unió Social, i fundador del Club Ciclista. També ha estat regidor de l’Ajuntament de Flix des de l’any 1973 fins al 1979.

La resta d’avis i àvies que han rebut el reconeixement han estat Joaquim Fonollosa, d’Ascó; Carmen Nadal, de Benissanet; Maria Pilar Anguera, de Darmós; Montserrat Hernàndez, de Garcia; Filo Navarro, de Ginestar; Josep Escolà, de la Palma d’Ebre; Josefa Pellisé, de Miravet; Josefina Launes, de Móra d’Ebre; Josefina Hernández, de Móra la Nova; Adolf Brull, de Tivissa; Gonzalo Manero, de la Torre de l’Espanyol; i José Zaporta, de Riba-roja d’Ebre.

web 3 avi comarcal

web07-09-13 Lliurament reconeixement Avi Comarcal 2013 2

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: