Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Prop de 900 nens i nenes participen en una trentena d’activitats de lleure a la Ribera d’Ebre durant el mes de juliol

31 juliol 2013 · Noticies

PENTAX DIGITAL CAMERALes activitats han estat organitzades per entitats de lleure i els ajuntaments de la comarca

Prop de 900 xiquets i xiquetes han participat aquest mes de juliol a la trentena d’activitats de lleure que han tingut lloc a la comarca de la Ribera d’Ebre, organitzades tant pels ajuntaments com les diferents entitats de lleure.

Segons les dades del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, les activitats majoritàries han estat els casals de vacances, seguides per les colònies, les acampades i les rutes.

I entre aquestes activitats cal destacat les rutes pel GR-99; les acampades a l’Ermita del Remei de Flix i al campament de Llaberia;  les colònies de handbol i bàsquet al Mas de la Coixa de Móra la Nova; les colònies de futbol, anglès i aventura a Ca Manxol de Rasquera i els casals de vacances a la resta de municipis de la comarca que han desenvolupat projectes educatius sobre la història i les civilitzacions, la música, els valors i l’esport.

Els tècnics del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha visitat aquestes activitats per fer el seguiment del compliment del Decret 137/2003, de 10 de juny, que regula aquesta tipologia d’activitats on participen menors de 18 anys.

web1

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: