Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Sessió informativa sobre els plans INFOCAT I INUNCAT i sobre el protocol de comunicacions via xarxa RESCAT

4 juliol 2013 · Noticies

foto x webEl Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha acollit una sessió informativa sobre els plans INFOCAT i INUNCAT, amb la participació de les persones dels municipis de la comarca vinculades amb la protecció civil: alcaldes, regidors, tècnics municipals, policies locals, vigilants, etc.

La sessió ha anat a càrrec del servei de Protecció Civil dels Serveis Territorials d’Interior a les Terres de l’Ebre i ha comptat també amb la participació de la directora dels serveis territorials d’Interior a les Terres de l’Ebre, Eva Maria Ruiz, i del responsable de Protecció Civil de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Miquel Alonso.

Tanmateix, durant la sessió, s’han presentat les campanyes per fer front als incendis forestals i a les inundacions, i la xarxa RESCAT, destinada a cobrir les necessitats de comunicació dels serveis d’emergències i seguretat.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: