Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre aprova les bases dels ajuts econòmics en matèria de menjador escolar pel curs 2013-2014

26 juny 2013 · Noticies

logo_CCRE_verticalEl ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha aprovat les bases que regulen el règim dels ajuts econòmics en matèria de menjador escolar per motius socioeconòmics i geogràfics, destinades a les famílies dels alumnes que no tenen dret a la gratuïtat d’aquest servei, en el curs 2013/2014.

Els destinataris dels ajuts en matèria de menjador escolar són les famílies dels alumnes que cursin estudis als centres docents públics i centres docents privats concertats de la comarca, així com els alumnes amb necessitats especials, que fan ús o vulguin fer ús del servei de menjador escolar en centres d’ensenyament de la comarca, però que no gaudeixen del dret a la gratuïtat d’aquest servei.

A més, el ple comarcal també ha aprovat els acords entre l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre que amplien la pròrroga del conveni de col·laboració relatiu a l’Oficina Comarcal d’Habitatge i el conveni de col·laboració relatiu al Programa de Mediació per al Lloguer Social.

El ple comarcal també ha acordat aprovar el conveni de col·laboració entre el Departament de Cultura i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre sobre la transferència anual destinada a la gestió de l’Arxiu Comarcal de la Ribera d’Ebre. Segons estableix aquest conveni, el Departament de Cultura aportarà per l’any 2013 la quantitat de 21.600 euros al consell comarcal destinats a la gestió de l’Arxiu Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Finalment, el ple comarcal ha acordat ajornar per la propera sessió la votació de dos mocions presentades pel grup comarcal d’Esquerra Republicana. Aquestes mocions fan referència a declarar la comarca com a zona lliure de fracturació hidràulica (fracking) i a l’exclusió de la Ribera d’Ebre nord de la declaració de les Terres de l’Ebre com a reserva de la biosfera.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: