Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera participa a Flix en l’homenatge a l’àvia centenària Teresa Àlvarez

25 juny 2013 · Noticies

web1El conseller comarcal portaveu del govern, Antonio Suárez, ha participat en l’homenatge a l’àvia centenària Teresa Álvarez i Cervelló, lliurant-li un obsequi. L’acte ha comptat també amb la participació de la directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a les Terres de l’Ebre, Manolita Cid, que ha fet lliurament a Teresa Àlvarez de la medalla centenària de Benestar Social i Família. A més, l’alcalde de Flix, Marc Mur, i la regidora d’Acció Social, Rita Costa, també han participat en aquest acte, que ha tingut lloc a la residència d’avis de Flix. Els avis i àvies ingressats al centre, el personal i un nombrós grup de familiars també hi ha participat.

Teresa Àlvarez i Cervelló va néixer el dia de Sant Joan de 1913 a Corbera d’Ebre. Va viure en aquest municipi de la Terra Alta fins que es va casar amb un veí de Flix i es va traslladar a aquesta localitat. Va estudiar fins als 12 anys i va treballar de dona de fer feines.

La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

web2web3

 

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: