Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Riba-roja d’Ebre acull la festa de cloenda del curs de gimnàstica de manteniment per a la gent gran de la Ribera d’Ebre

21 juny 2013 · Noticies

21-06-13 webMés de 300 persones participen a la festa, organitzada per l’àrea de Serveis a les Persones del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

Més de 300 persones dels diferents pobles de la Ribera d’Ebre han participat a la festa de cloenda del curs de gimnàstica de manteniment per a la gent gran que ha tingut lloc a Riba-roja d’Ebre, organitzada per l’àrea de Serveis a les Persones del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

La festa ha començat al local de la Societat “La Llum del dia”, amb la benvinguda als participants a càrrec del president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, i de l’alcalde de Riba-roja d’Ebre, Antonio Suárez.

Durant aquest acte institucional s’ha fet un reconeixement als monitors de l’activitat; el lliurament als delegats dels diferents pobles de la comarca d’un paracaigudes, una eina molt útil per a desenvolupar diferents jocs cooperatius i exercicis gimnàstics, i s’ha anunciat que la propera edició tindrà lloc al poble de Ginestar.

21-06-13 web3La cloenda d’aquest acte ha anat a càrrec de la coral Les Veus de Riba-roja que ha interpretat diverses cançons populars i ha finalitzat la seva actuació amb la interpretació del Himne a Riba-roja.

En acabar, els participants han visitat la població i l’exposició de treballs realitzats pels alumnes de l’Aula d’Art de Riba-roja, ubicada a la segona planta de la casa de la vila.

Posteriorment, els assistents s’han traslladat a l’església parroquial de Riba-roja d’Ebre, on ha tingut lloc una missa, i al pavelló esportiu del municipi on ha tingut lloc el dinar i un ball popular.

La gimnàstica de manteniment per a la gent gran és una activitat que es fa a la comarca de la Ribera d’Ebre des de fa 23 anys per millorar el benestar físic, mental i social, compensar les activitats sedentàries pròpies de l’activitat diària, tot desenvolupant o mantenint les qualitats físiques i psíquiques bàsiques. Dins del programa de gimnàstica de manteniment es treballen la condició física i psíquica, el treball amb grup, la coordinació, i d’altres, sempre tenint en compte les limitacions pròpies de participant.

21-06-13 web2

21-06-13 web1l

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: