Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Sessió sobre llenguatge no sexista per a personal de l’Administració local de la Ribera d’Ebre

30 maig 2013 · Noticies

web2El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre (CNLTE), a través del Servei Comarcal de Català de la Ribera d’Ebre, ha impartit una sessió sobre llenguatge no sexista, a la seu Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

L’acció formativa s’ha adreçat a personal de l’Administració local de la comarca i ha comptat amb una inscripció de tretze persones. Ha estat una sessió teoricopràctica, de dos hores de durada, basada en els continguts de la Guia d’usos no sexistes de la llengua en els textos de l’Administració de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta sessió ha estat organitzada pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i ha comptat amb la participació de personal tècnic i administratiu de diferents ens locals del territori.  L’actuació forma part de les activitats que impulsa el CNLTE per fomentar l’autonomia lingüística a les administracions locals del territori.

web1

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: